Beheer van de therapeutische uitsluitingen van zorgverleners

Alles over deze dienst

Laat het beheer toe van de therapeutische uitsluitingen van zorgverleners. De dienst Therapeutic Exclusion kadert binnen de implementatie van “transversale” tools en componenten ter ondersteuning van de functionaliteiten voor de regulering van de toegang tot de gegevens voor systemen van elektronische uitwisseling van gezondheidsgegevens in het kader van de zorg voor de patiënt (bv. hubs & metahub, Vitalink, GFD, …) net als de webtoepassing eHealthConsent, de webservice “Consent” en de webservice “Therapeutic Links”.

Doel?

Laat het beheer van therapeutische uitsluitingen toe: registratie, raadpleging en annulatie.

Voor wie?

Burgers (patiënten, mandatarissen en ouders van de patiënt).

Hoe gebruiken/integreren?

De dienst is uitsluitend beschikbaar in de vorm van een webservice integreerbaar in de softwarepakkettten van de burgers. Deze webservice vereist een gepaste « token » die meegedeeld wordt door de dienst IAM van het eHealth-platform.

Therapeutic Exclusion WS – Cookbook

This document describes the management of the ‘Therapeutic Exclusion’ web service as provided by the eHealth platform. In this cookbook, we explain the structure and content aspects of the possible requests and the replies of this service.

Versie 1.4 (04/08/2022) - 1.88 MB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

TherExlusion JSON Swagger

Dit bestand is de TherExclusion JSON/Swagger die de interface van de REST-service beschrijft.

Versie 1.0 (18/02/2020) - 16.92 KB (Dit document is in het Engels)

SOA – Error Guide

Alle diensten gebruiken uniform gedefinieerde foutcodes om systeemfouten te melden. In dit document vindt u een overzicht van mogelijke foutmeldingen en hun oplossing.

Versie 1.0 (10/06/2021) - 668.68 KB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

Gebruik onderstaand formulier om ons te contacteren

Uw gegevens
Uw vraag

1500/1500 resterende karakters

Opnieuw beginnen

Omwille van de migratie naar een nieuwe technologie, hierdoor zal het niet meer mogelijk zijn om WSDL’s en XSD’s te downloaden via de UDDI. In het vervolg kan u deze informatie terugvinden op de API Portal.

Om de eHealth Service Bus (ESB) niet te overbelasten, zullen de WSDL's en XSD's vanaf 11 mei 2014 alleen via UDDI-downloads beschikbaar zijn.

De "Registry" is de catalogus van webservices die aangeboden worden door het eHealth-platform en zijn partners. De informatie is gestructureerd volgens de UDDI-standaard.
Het gaat om de volgende informatie:

  • technisch : URL, versie, WSDL en XSD
  • functioneel : link naar de beschikbare documentatie, beschrijving van de online diensten