WS CBSS DossierNumberGeneration

Alles over deze dienst

Met de webservice “DossierNumberGeneration” kan een geauthoriseerde gebruiker een uniek dossiernummer – CoviID genereren om een persoon te identificeren die geen NISS of BisNr heeft en ook niet aanmerking komt voor de toekenning ervan. 
Deze unieke nummers worden enkel gebruikt als onderdeel van de COVID19 gegevensuitwisseling.

CBSS DossierNumberGeneration – Cookbook

Dit document bevat de nodige informatie die een organisatie toelaat deze eHealth service te integreren in haar toepassingen.

Versie 1.2 (01/08/2022) - 1.08 MB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

CBSS DossierNumberGeneration SSO

Dit document geeft een overzicht van het profiel en de stapsgewijze implementatie voor de configuratie van de beveiliging van een nieuwe toepassing met de SSO@eHealth.

Versie 1.1 (23/02/2021) - 676.13 KB (Dit document is in het Engels)

SOA – Error Guide

Alle diensten gebruiken uniform gedefinieerde foutcodes om systeemfouten te melden. In dit document vindt u een overzicht van mogelijke foutmeldingen en hun oplossing.

Versie 1.0 (10/06/2021) - 668.68 KB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

Gebruik onderstaand formulier om ons te contacteren

Uw gegevens
Uw vraag

1500/1500 resterende karakters

Opnieuw beginnen

Omwille van de migratie naar een nieuwe technologie, hierdoor zal het niet meer mogelijk zijn om WSDL’s en XSD’s te downloaden via de UDDI. In het vervolg kan u deze informatie terugvinden op de API Portal.

Om de eHealth Service Bus (ESB) niet te overbelasten, zullen de WSDL's en XSD's vanaf 11 mei 2014 alleen via UDDI-downloads beschikbaar zijn.

De "Registry" is de catalogus van webservices die aangeboden worden door het eHealth-platform en zijn partners. De informatie is gestructureerd volgens de UDDI-standaard.
Het gaat om de volgende informatie:

  • technisch : URL, versie, WSDL en XSD
  • functioneel : link naar de beschikbare documentatie, beschrijving van de online diensten