MyCareNet - Abonnement op medische huizen

Alles over deze dienst

De dienst Abonnement op medische huizen (abonnement MH) is een webservice waarmee de aanvragen van patiënten voor een abonnement op medische huizen en de kennisgevingen van einde inschrijving elektronisch kunnen worden beheerd. Bij een fout kan het medisch huis een abonnementsaanvraag van een patiënt tevens annuleren. De bedoeling is om de administratieve processen tussen medische huizen en ziekenfondsen (verzekeringsinstellingen) te vereenvoudigen.

Voor wie?

Deze webservice is enkel beschikbaar voor de medische huizen.

Medical House Membership WS

Met de WS MyCareNet - Abonnement Medische huizen kan een medische huis notificaties opvragen en versturen naar de verzekeringsorganisaties. Via deze weg kan het abonnement ook geannuleerd worden.

Versie 1 (01/10/2019) - 1 MB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

Medical House Membership WS – eHealth SSO

Het volledige overzicht van het profiel en een systematische implementatie om een nieuwe applicatie te gaan beschermen met SSO @ eHealth.

Versie 1 (10/10/2019) - 360.49 KB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

De “API portal” is de catalogus van de webservices die aangeboden worden door het eHealth-platform en zijn partners via de API Gateway, die onder meer instaat voor het beheer van het gebruik van de webservices.

Het betreft:

  • technische informatie : URL, versie, formeel contract (WSDL+XSD voor de SOAP-diensten of Swagger voor de REST-diensten
  • functionele informatie: link naar de beschikbare documentatie, beschrijving van de online diensten.